Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι καλή ώρα τώρα να πάρω τηλέφωνο την Χ

Ένας ωριαίος χάρτης απλός, επιβεβαιωμένος χωρίς πολλές ή περιττές αναλύσεις που απευθείας δίνει απάντηση για να δικαιώσει την άποψη πολλών από εμάς που συνιστούμε να παραμένετε στα βασικά χωρίς να τραβάτε έναν χάρτη από τα «μαλλιά». Το θέμα μας δεν είναι ερωτικό αλλά κοινωνικό. Έχουμε μια γυναίκα που ρωτά αν είναι καλή ώρα να πάρει τηλέφωνο μια άλλη γυναίκα  γιατί θέλει να την προσκαλέσει να συναντηθούν οικογενειακώς.

 Επομένως έχουμε ένα θέμα 1ου – 7ου. Ωροσκόπος Σκορπιός και κυβερνήτης 1ου ο Άρης στον Λέοντα στον 9ο σε όχι τόσο καλή θέση. Είναι περιπλανώμενος, σαν χαμένος δηλαδή αφού κινείται άσκοπα χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Πράγματι η ερωτούσα ήταν κάπως έτσι γιατί δεν καλο-γνωρίζονταν οι 2 οικογένειες και σκεφτόταν μήπως φανεί φορτική.

Ο 7ος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον Σκορπιό, στον 12ο, στην κυριαρχία του Άρη (ερωτούσα) στην δική της αδυναμία και στην πτώση της Σελήνης (ερωτούσα / ερώτημα).  Το γεγονός πως βρίσκεται στην κυριαρχία του Άρη, δείχνει συμπάθεια για την ερωτούσα ωστόσο στην πτώση της Σελήνης,  μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το ίδιο το ερώτημα.

Ο Άρης μπροστά του έχει εξάγωνο με Ερμή που είναι ο φυσικός σημειοδότης των τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων κτλ.  που δείχνει πως μάλλον η ερωτούσα θα έκανε το τηλεφώνημα.

Η Αφροδίτη μπροστά της έχει σύνοδο με Κρόνο που είναι κυβερνήτης 3ου οίκου άρα λαμβάνει το τηλεφώνημα, όμως με εμπόδια, με κάποια καθυστέρηση;  Άρα αυτό μπορεί να  σημαίνει πως είτε δεν σηκώνει το τηλέφωνο, είτε λείπει και βλέπει αργότερα την κλήση, κάτι το οποίο μας επιβεβαιώνει η Σελήνη που βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση στον Τοξότη, σε αμοιβαία υποδοχή με Δία αλλά σε αναιρετική μοίρα.

Με την αλλαγή του ζωδίου η Σελήνη θα πιάσει την Αφροδίτη με εξάγωνο, θα μιλούσαν δηλαδή οι δυο κυρίες αλλά αφού πρώτα άλλαζε μια κατάσταση. Επομένως εκείνη η ώρα δεν ήταν η κατάλληλη αλλά αργότερα.

Ότι θα μιλούσαν ήταν βέβαιο αφού όχι μόνο είχαμε το επικείμενο εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη αλλά και από μια πολύ σημαντική συλλογή φωτός που έχουμε ανάμεσα σε Αφροδίτη / Άρη / Κρόνο. Πιάνοντας η Αφροδίτη με σύνοδο τον Κρόνο έπαιρνε το φως του Άρη που είχε συλλέξει ο Κρόνος από το προηγηθέν τετράγωνο τους.

Πράγματι στο 1ο τηλεφώνημα δεν απάντησε κανείς, λίγες ώρες αργότερα έγινε και 2ο τηλεφώνημα κι έτσι οι δυο γυναίκες επικοινώνησαν.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου